Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek amikor a srác péniszét bekaphatjátok?
Nem elég hogy itt lógsz, 4 perc alatt választ írsz. De nem tudsz normálisat... xd Akkor minek vagy itt?
4
Tudnék normálisat irni, de amikor elolvastam a kérdést, felbasztam magam. Alapból az egész kifejezés nagyon kretén. Meg oda irta, hogy #lenyelés #szájba élvezés. Pedig nem ez a kérdés. Az már más dolog. Ketten irták, hogy szeretik csinálni. De a kérdező ugy fogja érteni, hogy szeretik lenyelni is. Mivel ezt kiemelte. Pedig azt már a lányok kevésbé szeretik. A meglátásom szerint ez egy tini srác aki unatkozik. Vagy egy durván introvertált fickó aki nagyon nem ért a lányokhoz.
De itt a válaszom: A lányok nagy része szereti csinálni, mert ezzel kényeztethetik a párjukat és a szexben kevesebb módjuk van a lányoknak, hogy irányitsanak mint a fiúknak. De mondjuk az orálban ők irányitanak. Az hogy lenyelni is szeretik-e, az már kérdéses. Az én észrevételem alapján a csintalan és játékosabb lányok szeretik lenyelni.
U.i.: Sok sikert a barátnő szerzéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!