Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolnátok egy lányról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy lányról aki egyidejűleg 3 fiúval van együtt?

Figyelt kérdés

1 fiú: A lány barátja akivel együtt van akit szeret a lány, de nem szereti a lányt.

2 fiú: A lány munkatársa aki szereti a lányt, de a lány nem szereti őt.

3 fiú: A lány ismerőse akit szeret a lány és ő is szereti a lányt.

2021. márc. 1. 19:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30%
Azt gondolnám, hogy erre pont jók az ilyen csajok, hogy használja őket az ember, de kapcsolatra nem kéne az ilyen. Gondolom, a barátod nem tud róla, hogy egyszerre 2 emberrel is csalod.
2021. márc. 1. 20:10
 12/19 anonim ***** válasza:
53%

Azt gondolnám, hogy bizonytalan, vagy azt hogy nem akar elköteleződni, vagy hogy nem lehet kielégíteni, vagy hogy bizonyítani vagy kompenzálni akar egy saját magának fontos kérdésben.

Nem egyedi eset, de sajnos a végén mindíg egy lecsúszott ember mellett köt ki mint agyonhajszolt anyuka, aki a sok szék közül a padlóra ült.

2021. márc. 1. 20:16
 13/19 anonim ***** válasza:
77%

Egészen más alapszituációra számítottam a kérdés alapján. :D

Gondolni ebben a helyzetben azt tudom, hogy 3 embert egyszerre mélységesen szeretni nem lehet és olyan embert se tudnék, aki egyszerre 3 embert akar szeretni. A végkimenetel valószínűleg közmondás jellegű lesz.

2021. márc. 1. 20:26
 14/19 anonim ***** válasza:
46%
Nekem idegesítő lenne Egyeske és Ketteske, szóval ők mennének a levesbe. Arra gondolnék, hogy ennek a lánynak sok ideje van.
2021. márc. 1. 20:35
 15/19 anonim ***** válasza:
47%
Legyek már én a negyedik! Egy patront megérne. A lánynak meg úgyis mindegy, hogy 3 vagy 4.
2021. márc. 1. 21:18
 16/19 anonim ***** válasza:
62%

Én azt gondolnám, hogy egy f@sza csaj, aki éli az életet! :D

24/N

2021. márc. 1. 22:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Lennék a negyedik
2021. márc. 2. 07:41
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Közben rájöttem hogy a fent felskiccelt jelenet lehet nem egy gangbang partyt ábrázol 3 pasival. :)
2021. márc. 2. 09:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Honnan tudsz rólunk? Egyébként boldogok vagyunk mindnyájan így!
2021. jún. 3. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!