Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ha egy csúnya nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ha egy csúnya nő megkérne hogy szexeljetek vele, megtennétek?

Figyelt kérdés

Csúnya arc+5-10kg felesleg van rajta

Ápolt, igényes csak genetikailag csúnya

2021. márc. 1. 17:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
a kis felesleg egyáltalán nem zavar, de ha nem tetszik, akkor nem biztos, hogy menne; mi sem gombnyomásra működünk. viszont lehet, hogy csak ő gondolja magát csúnyának, ez teljesen szubjektív ;)
2021. márc. 1. 17:44
 2/20 AERROW ***** válasza:
62%
Még a csúnya nőknek sem okozna gondot szerezni szexre valami szerencsétlent. De am nem hinném hogy menne mert szexuálisan nem vonzanak a csúnya nők
2021. márc. 1. 17:45
 3/20 anonim ***** válasza:
43%
Meg, miért ne.
2021. márc. 1. 17:46
 4/20 anonim ***** válasza:
34%
Nem vagyok rászorulva ilyen ajánlatokra, mert vagyok elég jó pasi, hogy válogathassak. De nagyon szívesen megtenném, nem látom erkölcsi akadályát a dolognak.
2021. márc. 1. 17:51
 5/20 anonim ***** válasza:
32%
Mit jelent az hogy genetikailag csúnya?
2021. márc. 1. 17:52
 6/20 anonim ***** válasza:
26%

"jöjjön hozzám minden ronda lány

A szép csajokat, úgy is lenyúlják"

2021. márc. 1. 17:55
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak a gagyi, önző-szemét, "rossz az ágyban" pasik barátnőit lehet lenyúlni.
2021. márc. 1. 18:00
 8/20 anonim ***** válasza:
71%

Az a kis felesleg lehet jól is áll rajta ha úgy oszlik el.

A csúnya arc pedig nem mindenkinek csúnya.

Látni kell az ősszképet, lehet semmi gond nincs is az illetővel.

2021. márc. 1. 18:00
 9/20 anonim ***** válasza:
63%

5-10 kg felesleg miért tenné kövérré? Rajtam is van 5-10 kg de még bőven az átlagtestsúlyon belül vagyok. Szóval nagyon benézted. Ugynaez van a nőknél hisz egy fajba tartozunk. 170 cm magas lány lehet 55-60-70 kiló is és nem kövér semelyik.

De nyilván akinek rothad a foga, cigány és büdös is, azzal még pénzért se nyúlnék hozzá bottal se. Aki meg testképzavaros, csinos de magát nem látja szépnek, azzal miért ne? Ha nincs semmi nemi, vagygombás/bakteriális fertőzése és szimpatikus, biztosan menne

2021. márc. 1. 18:18
 10/20 anonim ***** válasza:
67%
Kövezzetek meg, de én elvből nem feküdnék le olyan nővel, aki nem vonz. Azzal csak megaláznám magamat, a nőt, és a szexualitás intézményét.
2021. márc. 1. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!