Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gimnazista csajok! Ti hogyan vélekedtek a tanár-diák szexről? Volt, akivel történt ilyen? Ki kezdeményezte? Bánjátok vagy sem? A jobb jegyért volt, vagy volt vonzalom is?
Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 16:02
2/7 anonim válasza:
Nekem volt gimnazista koromban.Vonzalom volt,sőtt nagy szerelem volt.Elmúlt,nem bántam meg.
4/7 anonim válasza:
A gimnazista csajok úgy vélekednek róla, hogy a személyiségfejlődés eme szakaszában könnyen előfordul, hogy szerelmesek lesznek valamelyik tanerőbe és akár "azt" is elfogadnák. Sűrűn kergetik egymást a rózsaszín ködfelhők.
S igen történik néha tanár-diák légyott, több példáról is tudok. A közös bennük hogy egyiknek sem lett jó vége.
6/7 anonim válasza:
Gimnazistaként nem nagyon merült fel az ilyesmi. Az egyetem persze már más, ott volt is szex gyakorlatvezetővel, de a korkülönbség nem volt nagy ugye.
7/7 anonim válasza:
gondolom senki sem kiváncsi h fiuként mekkorákat recskáztam a kémiatanárnőmre ( •̀ᴗ•́ )و ̑̑ de azért ide írtam biztos ami biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!