Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gimnazista csajok! Ti hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gimnazista csajok! Ti hogyan vélekedtek a tanár-diák szexről? Volt, akivel történt ilyen? Ki kezdeményezte? Bánjátok vagy sem? A jobb jegyért volt, vagy volt vonzalom is?

Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
18+ a kategória ne zavarjon ...
2021. márc. 1. 16:02
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Nekem volt gimnazista koromban.Vonzalom volt,sőtt nagy szerelem volt.Elmúlt,nem bántam meg.
2021. márc. 1. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Sajnos nem tortent meg😂
2021. márc. 1. 16:29
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

A gimnazista csajok úgy vélekednek róla, hogy a személyiségfejlődés eme szakaszában könnyen előfordul, hogy szerelmesek lesznek valamelyik tanerőbe és akár "azt" is elfogadnák. Sűrűn kergetik egymást a rózsaszín ködfelhők.

S igen történik néha tanár-diák légyott, több példáról is tudok. A közös bennük hogy egyiknek sem lett jó vége.

2021. márc. 1. 16:37
 5/7 anonim ***** válasza:
részleteket kérünk?
2021. márc. 1. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
Gimnazistaként nem nagyon merült fel az ilyesmi. Az egyetem persze már más, ott volt is szex gyakorlatvezetővel, de a korkülönbség nem volt nagy ugye.
2021. márc. 1. 16:53
 7/7 anonim ***** válasza:
87%
gondolom senki sem kiváncsi h fiuként mekkorákat recskáztam a kémiatanárnőmre ( •̀ᴗ•́ )و ̑̑ de azért ide írtam biztos ami biztos
2021. márc. 1. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!