Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is észrevette, hogy, ha nem konkrétan kérdeznek rá a pénisz méret fontosságára, akkor őszinte választ kapnak?
Figyelt kérdés
Mindig jön a "nem fontos a méret" és társai kamu dumák, de az ilyen kérdéseknél, mint ez: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita.. ahol nem konkrétan a méretre kérdeznek rá, azért csak beismerik a nők, hogy nagy kell nekik. Ha méret kérdés van, akkor mindig "nem számít", "jó a kicsi is", stb baromságok. De, ha milyen a jó pénisz kérdés van, ott mindig kiderül, hogy legyen minimum 16cm.2021. márc. 1. 11:12
11/15 anonim válasza:
Nnna, trollocska megint beindult, megvan a napi újabb péniszméret kérdése.. iszonyatosan frusztrált lehet a gyerek..
12/15 anonim válasza:
11-es!
”iszonyatosan frusztrált lehet a gyerek..”
A nők miatt!
13/15 anonim válasza:
Igen! Észrevettük. És valóban én is könnyen kikotyogom, hogy az enyém 21 cm.
14/15 anonim válasza:
Egészen konkrétan három esetben hallottam barátnőimtől olyat, hogy a pasijuknak nagy. Ebből kettő esetben panaszként. ("Az a baj, hogy túl nagy neki.") Egy esetben pedig nem bókként. ("Tudod, a Pistié (férj) nagy, a szeretőé még meg kisebb, de a szeretőmmel sokkal jobb.")
középkorú nő vagyok, nagyon sok barátnőm volt az évek során
Oppardon, még egy esetben hallottam, egy vadidegen nőtől. ("Az én hüvelyem nagyon rövid, a férjemnek meg nagyon nagy van, szinte minden szex után brutálisan fáj és hüvelygyulladásom lesz utána.")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!