Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kozel harminc eves ferfi ertekeli azt, ha a fiatalabb baratnoje meg szuz?
2
Valljuk be, az attraktív nők ritkán szűzek a 20-as éveikben.
3
A rbancok nyilván nem szűzek. ;)
4
Rbancok minden évjáratban vannak. 🤷
Akkor is akik 2000 előtt születtek sokkal tovább várnak az első aktussal mint a 2000 utáni csajok.
Van is erre rengeteg mém, sztori, cikk, minden is, hogy míg a mai 12 éveseknek abból áll egy este hogy halálra piálják és b-sszák magukat addig "mi" örültünk ha este 9ig elég volt hazaérnünk a barátnőnktől...
Ha 16 évesen megkérdezték volna tőlem, hogy szűz vagyok e, nyílván aztmondtam volna, hogy igen.
Én 16 évesen vesztettem el a szüzességem. A környezetemben élők már jóval előttem elvesztették, szinte az utolsók közt kullogtam. Erre nincs statisztika, nyílván ha lennének barátaid tudnád, hogy már réges rég túlestek rajta. Értem én, hogy valaki tartogatja a templomkórusos fiúk egyikének, de ne magadból indulj ki. Persze mondhatod, hogy én is magamból indulok ki, de nem, én a nagy átlagból indulok ki. Ha kimennél az utcára megkérdezni az embereket 90% aztmondaná, hogy 20 éves kora elött vesztette el a szüzességét, ha fiú, ha lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!