A lányoknak miért vastagabb a combjuk mint a fiúknak?
Figyelt kérdés
Sokszor látom azt, hogy a lányok combosabbak. Ha pl. iskolában egy padon egymás mellet ül egy fiú és egy lány, sokszor azt látom, hogy a lány lába vastagabb. Ez miért van?2021. febr. 28. 17:14
1/11 anonim válasza:
Mert kevesebb a lányoknak az izomtömege. Ilyen egyszerű.
2/11 anonim válasza:
Mert a srácok általában a felsőtesten, karon, míg a nők a combon, csípőn hordják az izomzatot és a súlyt.
3/11 anonim válasza:
Az evolúció miatt. A nőknél ez az egyik zsírraktár, hogy ínséges időkben is tudják táplálni a kicsinyüket.
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Nekem valami elsődleges és másodlagos nemi jellegek ugranak be biológiából...
7/11 anonim válasza:
Mert a nők nagyrésze combra és fenékre híznak. Én pont a kivétel vagyok
8/11 anonim válasza:
A nők alapjáraton magasabb testzsír százalékkal lettek megáldva, és ott több koncentrálódik amúgy is.
9/11 anonim válasza:
A nőies típusú alkat a körte alkat, férfias az alma (pontosabban ez inkább már az elhízásra érvényes, de kisebb méretben is ez a trend). Nők jellemzően inkább fenékre, combra híznak, a férfiak pedig hasra. Természetesen mindig vannak kivételek, de ez a tipikus.
És ahogy fentebb is írták, a nőknek magasabb a zsírszázaléka és alacsonyabb az izomtömege, valamint ezek eloszlása is nemenként eltérő.
10/11 anonim válasza:
Hát ezt Molnár Krisztián esetében nem mondanám el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!