Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan egyeztek bele a szexuális együttlétbe?
Alapvetés az, hogy a nem az nemet jelent közben is. Olvastam itt néhány kérdést, meg a legújabb társadalmi szabályozó mozgalmakról.
Szóban mit mondtok? Biztonsági kamera? Hangfelvételen járultok hozzá? Írott szerződéssablon? Blokkláncalapú okosszerződés? (utóbbira van példa, az nem vicc...). Meg ne is vicceljük el.
Ha közben akartok VALAMIRE vagy az egészre nemet mondani, mit mondtok/tesztek? Hogy ne utólag legyen probléma. Akit utólag oktalanul megvádolnak az megtudja védeni magát, aki meg erőszakol arra rá lehessen bizonyítani könnyedén, akkor is, ha kapcsolatban történt az eset.
Hogy reagál a másik fél? Ha probállkozik meggyőzni akkor az már erőszakaskodás? Vagy megérti egyből, hogy nem akarjátok?
Eddig azt hittem hogy bőven elég hogy párom (vagy én ha ő kezdemémyez) ráutaló magatartással jelezzük hogy benne vagyunk a dologban, vagy egyszerűen közöljük hogy sry de most nem (szex közben ugyanígy félszavakkal megbeszélve hogy mi lenne ha ezt vagy azt csinálnánk).
De lehet akkor bekészítek egy három példányos beleegyező nyilatkozatot és szex közben álló fasszal körbeszaladok a házban hogy legalább ketten aláírásukkal tanúsítsák hogy az asszonypajtás tényleg azt mondta hogy mehet az anál.
De milyen applikációról beszélsz, mesélsz róla? Mielőtt megcsókol, le kell okéznom biztonsági kóddal?
Mielőtt leveszi a melltartómat/bugyimat, stb., minden egyes lépést jóváhagyat velem ezen az appon...? Igazán életszerű🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!