Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit tennétek ebben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Összejönnétek egy számotokra szimpatikus sráccal, aki nagyon tetszik nektek, jófej, kedves, törődő. Majd egy idő után szexre kerül a sor, amikor meglátnátok, hogy mikropénisze van, amit két ujjal is alig lehet megfogni. Ebben a helyzetben mit tennétek?

2021. febr. 25. 19:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
98%
#8 saját tapasztalatból mondtam csak. Nem a mérete miatt, hanem a hüvely egy izmos falú szerv (egyszerűen megfogalmazva) oda kicsi puha dolgot nem lehet betolni, vagy legalábbis nekem nem sikerült még eddig. Egyébként nem mindegy hogy lankadtan kicsi csak, vagy ténylegesen mikropénisz. Azért nagy különbség van.
2021. febr. 25. 19:41
 12/19 A kérdező kommentje:
Lankadtan nem is látszik semmi szinte. Állva is 5-6 cm lehet.
2021. febr. 25. 19:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Az kemény 🙃
2021. febr. 25. 19:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát az neked sok örömet nem fog okozni sajnos. Nem akarlak lelombozni, de ha tényleg szereted ezt a srácot szerintem érdemes megpróbálni. Az idő majd eldönti működik-e vagy sem. Bár szerintem a szex a jó kapcsolat egyik alapja.
2021. febr. 25. 19:47
 15/19 A kérdező kommentje:
Legalább 12cm felett lehetne...
2021. febr. 25. 19:49
 16/19 anonim ***** válasza:
93%
Vállalom, nálam kizáró ok lenne, nem helyettesítené a nyalást, hogy alaposan meg legyek dugva és szopatva, nekem ez fontos.
2021. febr. 25. 20:14
 17/19 anonim ***** válasza:
26%
Ha éljek egy autóversenyzhős hasonlattal. Schumacher egy Opellel is az élmezőnyben végezne, egy balfék megy egy Ferrarival is utolsó lenne, vagy kicsúszna az első kanyarban. A mikropénisz is ilyen, ha emberileg és más téren nagyon-nagyon-nagyon sokat hozzá tud tenni az illető akkor nem gond, ha meg már a 10 cm-t eléri akkor lehet vele Schumacher.
2021. febr. 25. 22:42
 18/19 A kérdező kommentje:
A 10 cm az nem mikropénisz, csak kis pénisz. :D
2021. febr. 26. 00:07
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szakitok, nem kell 20 centisnek lenni de tudom h amit irtal meret semmire nem lenne eleg
2021. febr. 26. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!