Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha túl sok lennék a szexpartneremnek szólna?
Figyelt kérdés
Elég sokat ölelgetem, simogatom, puszilgatom, kényeztetem a szexpartnerem. Nem szerettem belé meg semmi ilyesmi, egyszerűen csak jól esik. Ő nem szokta kezdeményezni ezeket a dolgokat, és emiatt vagyok bizonytalan, hogy nem vagyok-e neki túl sok. Szerintetek ha az lennék szólna? Vagy ha ugyanúgy jön és nem mondja, hogy álljak le, akkor ne fogjam vissza magam? Nem akarom, hogy félreértsen.2021. febr. 25. 18:47
1/8 anonim válasza:
ezt ti tudjátok
nekem is hasonló a szexpartnerem, de nincs vele bajom, max ha épp valamit nem akarok, akkor jelzem
2/8 anonim válasza:
Ezt csak ő tudná megmondani. Viszont, ha nem kezdeményezi akkor valószínűleg csak elviseli a jót.
3/8 anonim válasza:
Basszus! Én ilyen vagyok de pasiban! És nem találok hozzád hasonló nőt hosszú távra!
4/8 anonim válasza:
Bocs, de ha már dugtok akkor csak van annyi szinkron, ráhangolódás a másikra hogy érzed kellemetlen neki v. sem. Ha annyira az akkor majd mondani fogja mi a pálya és akkor visszább veszel.
Megjegyzem, a szexkapcsolat sem arról szól hogy gumit fel és durr a közepébe azonnal be tövig háturlól.
5/8 anonim válasza:
Én pasiként szeretném! Volt pár csaj szexpartnerem, de mindig belém szerettek. Azt sem bántam meg soha!
6/8 anonim válasza:
Engem ez frusztrálna mivel akkor nem a megbeszéltekhez tartaná magát. Ne essen félreértés nem arról beszélek hogy a másikat felmosó rongyként kell használni mert nem vagytok együtt viszont egy határt sem kellene átlépni és nálam ez már ez annak számítana. 27/F
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még annyi, hogy nincs kimondva, hogy köztünk csak szex van. Csak mivel ő ilyen típusú srác nekem ez az evidens.
2021. febr. 25. 19:52
8/8 anonim válasza:
Ha nincs felcímkézve a kapcsolatotok, lehet neki terhes a dolog, de talán úgy van vele, hogyha neki jól esik a csók, bújás, engem nem zavar. Amúgy is tövig nyeli...
Pusztán csak érdeklődöm: Miről szoktatok beszélgetni, úgy általánosságban? Kettőtök kapcsolatáról némely helyzetben hogyan nyilatkozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!