Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan fogom tudni ha orgazmusom van?
Nő vagyok, még sosem volt. Önkielégítés közben érzek bizonyos dolgokat, de azok valószínűleg csak a felizgulás érzései(??).
Milyen egy orgazmus? Biztosan észre fogom venni?
Segítő válaszokat köszönöm, privátot nem kérek.
észreveszed, mert mindent elsöprő, olyan, mint amikor átszakad az áradáskor a homokzsákokból épített fal, s a folyó bezúdul, s kimos mindent
Hány éves vagy?
100% hogy észre fogod venni! Semmivel sem összehasonlítható, mámorító érzés.
Tanács: ne hajtsd, ne kergesd, az orgazmus mint pillangó a réten ha kézzel, lábbal hadonászva kergeted akkor elillan, ha csak gyönyörködsz benne akkor előbb-utóbb a te virágodra is alászáll. Engedd el magad és csak élezd a gyönyört ahogy neked legjobban esik, a többit tudni fogja a tested.
A csiklóddal se tudsz elmenni? Mert az oké, hogy hüvelyi nincs, sokak így vannak ezzel.
Ajánlom, hogy csavard le a zuhanyrózsát, hogy csak a cső maradjon, és a csiklódhoz irányítsd a sugarat. Én is így kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!