Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a barátom levette a bugyimat azt mondta,hogy piszkos a bugyim.Ezzel nagyon megsértett.Szerintetek szakítsak vele?
Hát nem hiszem, hogy ez szakító ok kellene legyen...
Ha most itt a többség azt mondja szakíts akkor szakítani fogsz? Akkor nagyon szeretheted őt.
Egyébként milyen volt a bugyid? Folyásos? Vagy foltos volt az idő múlásával?
Igaziból valóban illetlen volt felőle az, hogy megjegyezte, mert akkor sem szólnám meg, ha fiú lennék egy lány bugyiját sem, hogy sz@ros lett. 😶
Szerintem ezen nem kéne nagyon megsértődnöd. Én az egész kapcsolatunkra azt beszéltük meg a barátommal, hogy ha valami nem tetszik, felfigyel rá akkor szól - szólok és akkor nyílt lapokkal tudunk játszani.
A párod megjegyezte, nincs ezzel baj szerintem. Lehet már nedves voltál, és arra utalt. Vagy ha pedig nagyon régi, akkor nekem a fehér bugyik pl. picit elkezdenek szürkülni.
3-as azt nem mondta,hogy büdös és szarszagú vagyok.
Nem vagyok pasi.
Hát most ha tényleg koszos volt, akkor minek szakítanál vele?
Legközelebb figyelj a higiéniára
szóval semmi közöd ehhez a kérdezőhöz, aha:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
valaki nagyon unatkozik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!