Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor a barátom levette a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a barátom levette a bugyimat azt mondta,hogy piszkos a bugyim.Ezzel nagyon megsértett.Szerintetek szakítsak vele?

Figyelt kérdés
2021. febr. 24. 08:04
1 2
 1/13 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Ennyiért nem kéne...
2021. febr. 24. 08:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem hiszem, hogy ez szakító ok kellene legyen...

Ha most itt a többség azt mondja szakíts akkor szakítani fogsz? Akkor nagyon szeretheted őt.

Egyébként milyen volt a bugyid? Folyásos? Vagy foltos volt az idő múlásával?

Igaziból valóban illetlen volt felőle az, hogy megjegyezte, mert akkor sem szólnám meg, ha fiú lennék egy lány bugyiját sem, hogy sz@ros lett. 😶

2021. febr. 24. 08:09
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Valamelyik nap azt mondta büdös,sz@ rszagú vagy. Te pasi vagy,aki ilyenekre gerjed. Elég beteg...
2021. febr. 24. 08:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezen nem kéne nagyon megsértődnöd. Én az egész kapcsolatunkra azt beszéltük meg a barátommal, hogy ha valami nem tetszik, felfigyel rá akkor szól - szólok és akkor nyílt lapokkal tudunk játszani.

A párod megjegyezte, nincs ezzel baj szerintem. Lehet már nedves voltál, és arra utalt. Vagy ha pedig nagyon régi, akkor nekem a fehér bugyik pl. picit elkezdenek szürkülni.

2021. febr. 24. 08:11
 5/13 anonim ***** válasza:
64%
Mosd meg a sunádat.
2021. febr. 24. 08:27
 6/13 anonim ***** válasza:
szerintem igen
2021. febr. 24. 08:31
 7/13 A kérdező kommentje:

3-as azt nem mondta,hogy büdös és szarszagú vagyok.

Nem vagyok pasi.

2021. febr. 24. 08:38
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát most ha tényleg koszos volt, akkor minek szakítanál vele?

Legközelebb figyelj a higiéniára

2021. febr. 24. 08:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

szóval semmi közöd ehhez a kérdezőhöz, aha:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

valaki nagyon unatkozik

2021. febr. 24. 09:00
 10/13 anonim ***** válasza:
#3 vagyok.Úgy látszik nem csak nekem tűnt fel a hasonlóság, a #9 es is észrevette. Továbbra is fenntartom,hogy pasi vagy,aki ilyesmire gerjed. Ha netán nő,akkor még rosszabb a helyzet.
2021. febr. 24. 09:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!