Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok történt már veletek ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok történt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Hogy elitéltétek az anál szexet,de végül mégis kiprobáltátok és azóta megváltozott rólla a véleményetek.
2021. febr. 23. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
hú de mennyire! Van, aki nagyon jól, finoman tudja betenni és nem csak egy luknak tekinti...
2021. febr. 23. 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:
96%
Kipróbâltam. Mostmár biztos hogy soha többé nem akarom. Kipóbàlni sem.
2021. febr. 23. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:
86%

Ha elítéled nem csinálod... ha annyira nem akarod akkor csak össze fogod szorítani az ánuszt, nem fogod tudni elengedni, úgy meg garantáltan nem lesz jó.

Ha érdekel akkor csinálod, csak tartsd be a 3 aranyszabályt: higiénia, síkosítás, fokozatosság.

2021. febr. 23. 20:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem elitéltem csak nem láttam értelmét és roszabbnak hittem, de nem vészes
2021. febr. 24. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!