Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen oldalon találhatnék ilyen partnert?
Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok, szexpartnert keresnék támogatásért cserébe.
Megbízható oldalt tudnátok ajanlani?
Rosszlanyok kizarva, diszkrét oldalt keresek.
Kulturalt, udvarias, idősebb férfi személyében.
2021. febr. 23. 13:32
21/33 anonim válasza:
18
Többnyire valóban nem gazdagodnak meg, de csak a nevelés miatt. A szegény ember sosem arra neveli a gyerekét, hogy gazdag legyen, hanem arra, hogy megéljen becsületesen.
22/33 anonim válasza:
De te védjed csak nyugodtan a korrupt vállalkozókat, politikusokat, meg a k.u.r.v.á.kat.
23/33 anonim válasza:
2-as mivel a nőkhöz vonzódok, nem élek az általad kínált lehetőséggel. Ha nem haragszol nem leszek b.u.z.i
24/33 anonim válasza:
20-asnak szólt előbbi válaszom
25/33 anonim válasza:
Jól van, sírjál csak, attól majd több pénzed lesz :D
26/33 anonim válasza:
25-ös Én elég érzékeny lelkű ember vagyok, szoktam sírni filmeken, meséken, meg természetfilmen is sírtam múltkor, mert két kis oroszlánon aggódtam, akiknek végül nem lett szerencsére bajuk, de itt gyakorin nem sírok, csak véleményt írok, amihez szerintem jogom van.
27/33 A kérdező kommentje:
Kiraly Tibor kerlek ne zaklass üzenetben!
2021. febr. 23. 14:36
29/33 anonim válasza:
Nem zaklattalak kérdező, csak privátban reagáltam egyik válaszodra. Majd nem írok több privátot. Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!