Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tuti tippek hogy megértethessem a barátnőmmel hogy nem képes az orgazmusra?
Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt, neki sosem ment az orgazmus, és nem hajlandó elfogadni hogy neki nem megy, de így is lehet jó a szex. Két hetente egy alkalom mindig arról szól hogy orgazmust akar. Irányít, úgy kell csinálni ahogy akarja, mindig máshogy próbál lovagolni. Aztán mikor elsülök mindig kiborul és elmegy zuhanyozni. Vibrátort nem akar, de mi van ha akkor is megpróbálom, elélvez és ennyi? Vagy hogyan értessem meg vele a dolgot? 24F2021. febr. 22. 23:00
11/16 anonim válasza:
Szóval ő a hülye. Ilyen pasi se kéne, ablakot pucolni se. Bocsi.
12/16 anonim válasza:
Gyanítom, ez csak troll kérdés, a kérdező még nem is látott közelről nőt, nemhogy barátnője lenne. -.-
13/16 anonim válasza:
Furán hangzik, hogy lányként ezt írom, de szerintem is van olyan, hogy valaki képtelen az orgazmusra. Én a masztit kifejezetten utálom, szex közben(/előtt/után) se volt soha. Pedig a barátom figyelmes, törődő, és nagyon jó vele. Mégse jött soha. Ez van, attól függetlenül szerintem is lehet jó a szex, én is szeretem.
14/16 anonim válasza:
Mi a troll kérdés hülyegyerekek? Nem az oviból kéne írogatni, és akkor tudnátok, hogy nagyon sok nő nem képes az orgazmusra.
Még valami, amit leszürök mindig itt a válaszokból:
-ha egy nőnek sok idő kell, hogy elélvezzen, a férfi a hibás
-ha egyáltalán nem tud elélvezni, a férfi a hibás
-ha a férfinek kell sok idő, hogy elélvezzen, a férfi a hibás
-ha hamar elmegy a férfi, azért is ő a hibás
-ha a nő fekszik mint egy fadarab, a férfi a hibás, mert nem hozza ki belőle amit kell
És még sorolhatnám :D
16/16 anonim válasza:
Valószínűleg trollkérdés, de a jelenség létezik. Ezt nem neked kell megértetni vele. Nem a te a feladatod. Én is volt olyan nővel, akinek 24 éves koráig nem volt hüvelyi orgazmusa, én voltam neki az "első". Nem nagyképűsségből mondom, de kell hozzá az is, hogy helyt tudj állni az ágyban, ez nem mutatványokról szól, hanem "állóképességről", figyelemről, kitartásról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!