Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép, formás lábfejjel rendelkező lányok! Ezt miért csináljátok?
Figyelt kérdés
Nyáron mezítlábas szandiban keresztbe rakott lábakkal játszotok a lábfejeitekkel körbe-körbe, mozgatjátok ide-oda úgy, hogy a férfi közel ül veletek szemben vagy mellettetek egy teraszos helyen, szökőkútnál stb.
Izgatni akarjátok ezzel?
Éljen a lábfétis, csak szólok.
Korral.
2021. febr. 22. 12:31
11/24 anonim válasza:
Nem írtam, hogy felismerhető, de igen problémás, amikor a neten százezernyi kép és videó áll rendelkezésedre.
13/24 A kérdező kommentje:
5/5 barátnő imádta. Csak itt vannak ilyen kövér, prűd, szexuális fantáziában hiányt szenvedő nők. Pfejjj. 🙂
2021. febr. 22. 12:49
14/24 anonim válasza:
Jajaja, mindenki kövér és prűd, mert nem szereti a lábfétist. XD
15/24 anonim válasza:
Hű, istenem, nagyon buta vagy. Szóval aki egy dolgot nem szeret, az már rögtön biztos gáz jellem?
16/24 anonim válasza:
A warlock mindenkinek udvarol, akinek làbfeje van.
17/24 anonim válasza:
Nyitottnak tartom magam szexuális téren, főleg szerepjátékok terén, de ha ezt az egyet nem szeretem, akkor minden kreativitásom és minden bók, amit a partnereimtől kaptam már nem is igaz? Egy pisifétises szerint meg az a prűd és fantáziátlan, aki nem szereti a pisit, ennyi értelme van annak, amit írsz.
18/24 anonim válasza:
20
Tapasztalatom alapján több nő van benne a pisiben, mint a lábfétisben. :D
19/24 anonim válasza:
Engem egyik se vonz, így nem tudok mit hozzáfűzni. :D Csak példa volt, nyugodtan bármit írhatsz a helyére.
20/24 anonim válasza:
Nem tudom miért csinálom,de azt sem,hogy csinálom e.Ez nem tudatos dolog,csak úgy jön. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!