Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, szexelt már a valamelyik partneretek fekete pasival? Hogy derült ki és mit szóltatok hozzá? Mit mesélt, milyen volt a pasival, mekkora volt neki és hogy élvezte vele? Hány fekete pasival volt és hány éves volt akkor?
Figyelt kérdés
2021. febr. 22. 09:12
1/20 anonim válasza:
Én voltam néhánnyal (külön-külön, szingliként), és van akit a tudat kicsit feltüzel:)
22L
2/20 anonim válasza:
Igen, szexelt már fekete pasival.
3/20 anonim válasza:
Igen. Amikor elmondta nekem, javasoltam, hogy vegyük be a pasit harmadiknak. Annyira megtetszett, hogy utána kettesben is voltam a pasival. Mostmár csak vele csinálom, hatalmas élmény!
5/20 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, aztán egyszer simán elmondta egy beszélgetésnél.
6/20 anonim válasza:
Igen, volt ilyen párom aki volt fekete pasival is. Na és? Nekem sem volt éppen egy cölibátus az előéletem.
#3-as izé... gondolom nem tűnt fel hogy hetero kategória...
7/20 anonim válasza:
Nagyon sötét bőrű Roma férfival feküdt le.
8/20 anonim válasza:
Nekem barátnőm avatott be, hogy az előttem lévő pasija fekete volt. Nagyon felizgatott vele és most is izgató szerintem.
9/20 anonim válasza:
Nézzétek meg "fekete pákót", és vonjátok le a tanulságot! :)
10/20 anonim válasza:
6!
”Na és? Nekem sem volt éppen egy cölibátus az előéletem.”
És? Neme gy kategória. Gyökér vagy, ha komolyan gondolod a na ést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!