Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak is ekkora a farka,vagy csak nekem 28 is ?
Figyelt kérdés
2021. febr. 22. 07:29
11/24 anonim válasza:
Bocs haver, ekkorával nem fogsz kelleni senkinek 🤷
12/24 anonim válasza:
Dehogynem, a bzik szét fogják kapni! :)
15/24 anonim válasza:
Tudod sokáig gondolkoztam hogy legyen 28cm f@szom. Ketté vágni nem fogom a kedvedért tesa.
16/24 A kérdező kommentje:
Komolytalan válaszok érkeztek.Én ezt titkolom.Olvastam,hogy az átlag kb 20centi,merevedve.Igazán komoly kapcsolatom, a nagy nagy szerelem ki is maradt az eddigi életemből. Mert nem tudtam, hogyan reagálnak a női partner.
2021. febr. 23. 06:53
17/24 exronin válasza:
28 cm? Az kóros.
Mekkora igazából?
(De kár, hogy a kérdéseket nem lehet diszlájkolni...)
18/24 A kérdező kommentje:
Igen néha kár,de én tudtalak értékelni a válaszod alapján.Egyébként normál állapotban olyan,és akkora mint bárkinek.Ezért sem tünt fel soha orvosi vizsgálatnál,mert ugye ott nem nagyon van merevedés az embernek.Egy barátom nem mondta el,hogy neki mekkora,de szerinte nem baj ha nagy.
2021. febr. 23. 07:11
19/24 anonim válasza:
Még az átlag 20 centi? Neked is van vagy 8 centis akkor! 😂
20/24 anonim válasza:
Valós élet beli 28, vagy “gyakoris 28”? 💁🏻♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!