Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat masztizok? 25/L
Figyelt kérdés
napi 2x, néha eszközökkel2021. febr. 22. 02:44
1/6 anonim válasza:
Ha nagyon ráérsz, belefér az idődbe, akkor ok.
Nem annyira az számít, hányszor, hanem összesen mennyi ideig tart. Lehet kétszer 10 percig, vagy lehet egyszer egy óráig is.
2/6 anonim válasza:
Hogyha jól esik, szereted csinálni, csak nyugodtan!:) Én is minden nap 1-re spórolok időt, úgy hogy egyébként párom van! Nagyon sok este szexelünk, de így is szoktam csinálni, pedig nincs olyanról szó, hogy nem elégítene ki eléggé! Csináld nyugodtan. Nincs olyan, hogy sok, vagy kevés. Mihez viszonyítva? Mindenki más.
4/6 anonim válasza:
Van partnered és mellette, vagy egyedül vagy és úgy?
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem az! Napi 2 kettő nem kevés, de nem sok !
Egészség fiatal nő vagy, jó étvággyal!
F
6/6 anonim válasza:
Ha az én párom lennél se tartanám soknak. :D Inkább örülnék annak, hogy tudod élvezni a saját tested.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!