Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok barátnőt/kalandot találni?
Figyelt kérdés
Mások szerint nem nézek ki rosszul, volt már pár kalandom netről, de barátnőm még nem volt!
Lézetik olyan hogy az élet nem akarja hogy valaki párt találjon? Én ezt érzem.
Nem értem mi a baj velem.
2021. febr. 21. 16:17
2/6 anonim válasza:
Igazából te nem akarod nem az élet!
Szólíts le lányokat, csacsogj velük, nevettesd meg őket meg ilyesmi.....
3/6 anonim válasza:
Hello, én is így vagyok, az én problémám inkább az hogy a saját korosztályommal nem tudok zöldágra vergődni, valahogy nem jön össze a dolog, lehet túlkomoly vagyok még a 20as lányoknak, vagy unalmas, kinézetre nem vagyok szerintem válalhatatlan, pécit vékony vagyok ugyan, de szerintem az arcom kompenzálja. Idősebb 30 fölötti nőktől rendszeressen kapok bókokat, vagy ismeretlenektől elhúzódó szemezéseket, volt is ez az, de nyílván 21 évessen nem egy 30+ nővel szeretnék tartós kapcsolatot, bár ha ez így halad lehet át kell értékelnem a dolgokat.
4/6 anonim válasza:
Nem biztos, hogy benned van a hiba. A mai lányok nagyon el vannak rontva. Egy 20 éves fiútól kész egzisztenciát elvárni, saját lakás, kocsi, jó sok lóvé, meg ez mellé rengeteg szabad idő, lány regény szint. Ha csak a szülei nem tehetségesek a fiúnak? akkor esetleg. Ez a kor a lányokról szól. Csak nincs annyi szőke herceg, fehér lovon, mint amennyi várakozó.
5/6 anonim válasza:
Jól írja az utolsó. Viszont ha belegondolunk mi férfiak tettük a nőket ilyenekké. Minden mindennel összefügg. A mai fiatal lányoknak rohadt magasan van a mércéjük, ennek több oka is van. Nézzük az instagram világát. Mindenki influenszer akar lenni, gyönyörű, menő, traveladdict stb.stb. Van egy szűk réteg akinek ez sikerül is (tényleg nagyon szűk réteg), a többi mivel nem képes megfelelő tartalmat gyártani, beveti az utolsó fegyverét, a p.csamutogatást. A sok idióta férfi meg ezerrel lájkolja, jaj de szép vagy, gyönyörű, rögtön szert tesz 10-20 ezer követőre és elhiszi magáról, hogy ő valaki. Ő pedig nem fog szóba állni holmi átlagos pasival. Hogy mutatna az instán a Dacia Logan? Ne viccelj. Ez csak egy példa volt, de így teszik a férfiak a nőket akár saját maguknak is elérhetetlenné. Elég havi 1 p.csafotó a Balatonon, és már megy a csajnak a kép alatt a s.ggnyalás és a smúzolás. Csak utána nem kell csodálkozni hogy az összes csaj el van szállva magától és azt gondolja ő a Miss Elérhetetlen P.csamicsa. Férfi vagyok de soha az életben nem értettem, hogy miért nyalják ki a férfiak egy nő s.ggét csak azért mert szép... Mert ennyi elég nekik, csak a farkukra gondolnak. Így persze, hogy válogat a csaj, megteheti. Majd ha nem lenne elég a p.csamutogatás meg a szépség, akkor ők is leszállnának a földre, mert tudnák hogy ez kevés ahhoz hogy faszit fogjanak, nemhogy válogassanak. Dehát, ez nem mostanában fog változni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!