Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem undorítóak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorítóak a szilikon mellek?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy szinte mindegyik úgy van megcsinálva, hogy a két mell kifele áll, a bimbók is túl magasan vannak és nagyon szétállnak. Szerintem ez nagyon kiábrándító látvány, egyáltalán nem izgató. Sőt sokaknak nem is egyforma a két cici.. Nem értem h a 21.században még hogy lehet ilyeneket csinálni, de a legtöbb (elég sokat láttam) ilyen forma és ez nagyon nem esztétikus. Miért nem tudják úgy megcsinálni, hogy előre nézzenek a bimbók és ne kifele álljanak a mellek?..
2021. febr. 20. 21:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
egyáltalán nem undorítóak
2021. febr. 20. 21:33
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem is undorítóak.
2021. febr. 20. 21:38
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Plasztikai sebész mellett dolgoztam, egyáltalán nem undorítóak. Ami jó orvos által van megcsinálva, jól kezelhető hozott anyagból, arról meg sem lehet mondani, hogy meg van csináltatva. Akiről meg lehet mondani, az pont ezt akarta elérni vele. Az már más kérdés, hogy a ruha alatt az egyik bimbó felfelé néz, a másik taiwan felé, és olyan kemény, hogy betörne vele egy kirakatüveget is.

Lehet szép, de mint mindent, ezt is mértékkel KÉNE.

2021. febr. 20. 21:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Én sok olyat ismerek akinek neves orvos csinálta és rendesen ronda. Nem is értem miért olyan felkapott 1-2 plasztikai sebész, ha ilyen munkáik vannak. Töltött szájakra szinte ugyanez vonatkozik. Ritka amelyik szépre sikerül
2021. febr. 20. 21:45
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
A felkapott és a jó orvos között van egy nagy különbség.
2021. febr. 20. 21:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljesen természetes, A-s melleim vannak, így is kifelé állnak 😂
2021. febr. 20. 21:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha fércmunka akkor tényleg inkább taszító, mert művi, torz, természetellenes. Ha jó (és nem felkapott, amiben az #5-ösnek totál igaza van) orvos csinálja, a testalkathoz passzol az implantátum mérete, formája, az elhelyezési mód akkor némelyikről a laikus nem mondja meg elsőre hogy természetes, vagy szilikon. Szóval ez olyan kicsit mint a smink, van amelyik szinte műalkotás, nem hivalkodó és hozzátesz, más meg úgy néz ki mint egy kifestett matrijoska baba.
2021. febr. 20. 21:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a természetesség híve vagyok, de vannak olyan helyzetek amikor elfogadom ha egy nő ezt a módját választja önmaga kiteljesedésének. Az undorító nagyon kemény jelző, de tény hogy van olyan amelyik látványa erősen vágylohasztó. De még mindig jobb egy szilikoncsöcsű nő, mint a bal vagy jobb marok. De persze a természetesség mindenekelőtt.
2021. febr. 20. 22:00
 9/12 Gymnospermatophyta ***** válasza:
81%
Igen, van amikor indokolt lehet. Illetve meglehet csinálni azt szebbre/természetesebbre is, valóban. Viszont valószínűleg azoknak is más a tapintása, "állaga", mint az igaziaknak. És már csak ezért is jobban tetszik/kedvelem a természetest. :)
2021. febr. 20. 22:58
 10/12 anonim ***** válasza:
65%
Én sem láttam/fogtam még szép szilikon mellet. (Természetest viszont annál többet, mielőtt bárki mást hinne...)
2021. febr. 20. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!