Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk szeretik ha a gyolyóikat nyelvel kényeztetik a lányok?
Figyelt kérdés
2021. febr. 20. 21:02
3/9 anonim válasza:
Van olyan férfi aki szereti és van aki nem. Én például nem tudom, mert nem volt még benne részem.
5/9 anonim válasza:
1 fiúval tudtam eddig megcsinálni hogy a golyóim belenyomom a fenekébe
Iszonyat jó
6/9 anonim válasza:
Én annyira nem szeretem. Ami nekem a mennyország, az az ha a makkomat kezdi el nagyon finoman puszilgatni, és az ajkaival szopogatni. Ezt körülbelül egy percig szoktam bírni.:)
7/9 anonim válasza:
Igen - ha ügyesen csinálják kellemes tud lenni.
9/9 anonim válasza:
Én kifejezetten imádom ha a golyókkal foglalkoznak. Főleg ha a szájába veszi az egyiket vagy akár mindkettőt, ha képes rá, és gyengéden megszívja.
Na attól ki száll a lelkem a testemből!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!