Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek olyan férfival, akinek 10 cm a farka?
#2 vagyok
Miert lettem lepontozva? Nem lehet az ember oszinte? 😑
Ezt én sem értem. Adott egy értelmes, udvarias, kedves stb... férfi, de nincs dorong a gatyájába ezért inkább lapátra kerül.
Én is kiváncsi vagyok az ilyen lányoknál hogy történik az ismerkedés? Mutasd mi van a gatyádba, majd az alapján eldöntöm, lehet-e jövője a kapcsolatunknak.
"És ezt mégis hogy kivitelezitek? Ismerkedéskor az első kérdés a név után a farokméret?"
Nem, ha szexhez kerulunk es nem mukodik akkor "kerul lapatra". Ha te nem elvezned a szexet a csajjal, akkor hosszutavon vele maradnal?
Nem úgy működik hogy ismerkedéskor megkérdezem mekkora neki, hanem amikor már szexre kerül a sor és sehogy sem működik a szex mert nem élvezetes számomra akkor nem maradok együtt valakivel csak azért mert kedves és értelmes. A szex fontos számomra ha az nem működik akkor a párkapcsolat sem fog.
Nem kell hatalmas méretnek lennie a gatyájában, az átlagos méret tökéletes nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!