Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Elfogadnátok ezt az ajánlatot?
Úgy hogy elmegyek dolgozni pl? 😃
Nehogy már az,hogy a testünkből éljünk első számú megoldás legyen,inkább legyek sötét akkor 🥱
Nem tudom én megtudom oldani a pénzt úgy is,hogy nem árulom a testem és van elég pénzem így is 😘
Egyébként azt hozzá tenném mielőtt félreértés lenne,hogy én személy szerint nem csinálnám ezt nem ebből keresnék pénzt mert nekem ez nem fér bele és mivel a kérdező azt kérdezte,hogy "Lányok,elfogadnátok ezt az ajánlatot?" Ezért a saját véleményem írtam le.
De ha a kérdezőnek ez belefér és neki nincs problémája vele akkor nyugodtan csinálja nem az én dolgom,bajom.
A prostitúcióval önmagában nincs is probléma,arra próbáltam kilyukadni amiről a kérdés szól,hogy én nem vállalnám be,mert ugyebár erre kíváncsi,hogy ki fogadná el.
Pusz 😘
Azt tudom,de én most a prostitúciót írtam 😃
De amúgy 100ezer nem kevés ezért egy kicsit?😃
Kevés?
Most mondom, hogy nem élvez rám se semmi. Csak kb 4-5 méterről nézi a melleim és a látványra élvez el. És nem kell pucérnak se lennie a melleimnek, hozzáteszem. Csak lejjebb kell húznom a felsőmet, hogy kilátszódjon a mellem és tartanom kell felé.. nem muszáj a bimbónak kint lenni.
Nem trollkodok,100ezer kevés alapjáraton.
Van más bevételed is még ehhez pluszban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!