Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Benne lennetek ilyenbe?
Figyelt kérdés
Benne lennetek, hogy parotok raveri pl csokira vagy ilyesmire es utana ugy megeszitek? Esetleg volt valami hasonlo sztori?2021. febr. 20. 10:34
1/10 anonim válasza:
Neked is csak azért van fejed, hogy ne essen bele az eső!
3/10 anonim válasza:
Leszoktam nyelni a spermát de ebbe nem mennek bele
6/10 anonim válasza:
Nem!
Ilyet csak a kisfiúk akarnak!
7/10 anonim válasza:
Oké, akkor te meg próbáld ki hogy a lány egy vödör lóhúgyba mártott kiflit nyom az arcodba.
8/10 anonim válasza:
Elég undin hangzik, a spermát szeretem de biztos hogy nincs jó íze ha összekenek vele valami ételt. Ha a páromat nagyon izgatná ez, akkor belemennék mert végülis nem teljesíthetetlen, aztán ha neki ez izgató akkor legyen. De én subvagyok, emiatt kb bàrmit megtennék
9/10 anonim válasza:
Edd meg a csaj előtt, azon talán még nevetne is amellett, hogy undorítónak tartana!
A másik lehetőségen, hogy a csaj egye meg, egyszerűen undorítónak tartaná egy átlagos csaj, akinek nincsenek olyan fantáziái, mint neked...
Mind a kettő lehetőségnél a "többet nem beszélek veled" kategória a vége szerintem
10/10 anonim válasza:
Benne lennék, de az jobban tetszene ha simán csak üres pohárba verné és azt kellene meginnom. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!