Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 1,5 óra alatt háromszor tudok elmenni, az jó? F
Figyelt kérdés
Szeretőmmel csak 2 óránk van szexelni, ebbe kell beleférnie mindennek. Mennyi lehet ilyenkor a maximális élvezések száma?2021. febr. 20. 09:30
1/7 anonim válasza:
Nincs kőbe vésve hányszor kell elélvezned. Igazából a lényeg az lenne hogy neki is sikerüljön.
2/7 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy a hülyék szaporodnak...
Öcsém, szerintem vegyél egy 10cm-es PVC csövet, nyomj bele vattát és indítsd el a stopperórát, majd tiszta erőből húzogassad a faszodon, aztán számolgassad hogy hányszor élveztél.
Írás-olvasás megy? :-)
3/7 anonim válasza:
Max te szánsz rá csak 2 órát. Kellene a francnak ilyen pasi.
4/7 anonim válasza:
Azt mondták már neked hogy a szexet nem időre és nem is élvezések számára mérik, hanem az élvezet fokára?
5/7 anonim válasza:
#2 "Ebből is látszik, hogy a hülyék szaporodnak..."
Teljesen igaz, elvégre szüleidnek is lett gyerekük.
6/7 anonim válasza:
#5.: ...jajj csak nem tán magadra ismertél? A kis sértődékeny... :-)
7/7 anonim válasza:
Mai nap én 1,5 óra belül ötször mentem el:
1, elmentem a sarki kisboltba fűszerért, majd hazajöttem
2, elmentem a gyógyszertárba, majd hazajöttem
3, elmentem a gyerekért oviba, majd hazahoztam
4, elmentem vásárolni, de útközben kiderült, hogy otthon maradt a pénztárácám így hazajöttem
5, elmentem vásárolni
sűrű délután volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!