Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavarna ha egy fiú alacsonyabb ?
Figyelt kérdés
Én 175-176 cm vagyok. Bejön egy csaj aki szerintem 180 cm van de talán 182, mindegy a lényeg hogy kb 5 cm-el nagyobb nálam.2021. febr. 19. 19:50
2/14 anonim válasza:
Nekem ez az egyetlen szempont, ami ismerkedésnél fontos, hogy minimum egymagas legyen velem (177 cm vagyok) de inkább magasabb.
Persze ha jönne egy 172 cm-es álompasi, aki miatt azt érezném, hogy leszáll a rózsaszín köd, akkor lehet, hogy elengedném ezt a dolgot.
3/14 A kérdező kommentje:
Csak abban az esetben néznétek el hogy alacsonyabb ha jó pasi nagyon vagy nem ? :)
2021. febr. 19. 20:02
4/14 A kérdező kommentje:
Az 5 cm kb olyan hogy nem nagy különbség de azért már látszik rendesen. Pl 1-2 cm szinte nem is látszana.
2021. febr. 19. 20:03
5/14 anonim válasza:
Nem nagyon van nálam alacsonyabb pasi szerintem de igen nagyon zavarna
7/14 A kérdező kommentje:
De ti hány centisek vagytok ?
Pl egy 165 centis csajt nem csodálom hogy zavarna, igaza is van. De egy 180 körüli lehet hohy elnézőbb nem ? Mert azért tudja hogy ő már átlag felettib. Egy átlag pasi kb 175-178 cm asszem. Persze ez egyéni dolog is, mármint hogy ki mit szeret.
2021. febr. 19. 20:16
8/14 anonim válasza:
Hát én 170 vagyok, a pasim 176 és néha még így is kicsinek érzem a különbséget. Szeretek felnézni a pasira, minden értelemben :) De láttam pont a közelmúltban egy kis dundi nőt egy vékonyka alacsony pasival, de a nő így is láthatóan magasabb volt. Nagyon kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnt a kapcsolatuk, a kislányukkal játszottak. Szerintem sok mindenen múlhat a dolog, de jobb esetben nem ezen.
9/14 anonim válasza:
Igen nagyon zavarna, mondjuk én 164 magas vagyok :)
10/14 A kérdező kommentje:
Én pl 175-176 centivel mindig úgy voltam vele hogy olyan csaj tetszik aki kisebb mint én de nem sokkal. Szóval az ilyen 166-172 cm csajok tetszettek mert nem is akkorák mint én azért de azért már a magasabbak, vagyis közelítenek hozzám. Magasabb csajokkal úgy voltam hogy szóba se jöhet hisz egyikünknek sem lenne jó, erre meg .. :D
2021. febr. 19. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!