Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen testalkatu lánnyal volt a legjobb a szex, és milyen pózban szexeltetek?
Alacsony, 153 cm volt, sportos, de nem az a vékony, szálkás, hanem a formás test, ahol kell, ott kerek volt :)
Minden pózban szexeltünk, ami csak eszünkbe jutott.
Fiatal (17 éves), kicsit testesebb lánnyal. Nagy, gömbölyded mellei voltak, és még úgy álltak, ahogy kell. És ahogy a vastag, forró combjai közé húzott... hmmm...
Minden pózt kipróbáltunk, de a legjobb lovaglóban volt. :)
Mennyi nőcsábász van itt aki a tökéletesebbnél tökéletesebb lányokkal szexel állandoan a 20+cm es farkukkal :)
Igaz en nem vagyok bombázó de alig találok pasit magamnak még szexre is nehezen. A legnagyobb amit meg láttam max 15-16cm volt :D
#3 Rossz helyen kerested eddig.. :) Nyiss új lehetőségek felé biztos fogsz találni!Ismerkedj,barátkozz...Nem vagyok sem nőcsábász,sem 20+ os sem,de nem volt panasz eddig :)
Amúgy meg ne légy telhetetlen mert nem a méret a lényeg szerintem,hanem ki hogy tudja használni 😉😁De ti lányok ezt jobban tudjátok...
3
Oké, értjük, te ronda vagy, és csak kisf-szúak hajlandóak megdugni szökőévente egyszer.
Sajnálunk is, meg minden, egy perces néma csend a kedvedért, de azért lásd be, ebből logikailag nem következik az, hogy nem létezhetnek nagy farkú jól kinéző fickók, akik nagyon fullos nőkkel dugnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!