Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen testalkatu lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen testalkatu lánnyal volt a legjobb a szex, és milyen pózban szexeltetek?

Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 08:26
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Alacsony, 153 cm volt, sportos, de nem az a vékony, szálkás, hanem a formás test, ahol kell, ott kerek volt :)

Minden pózban szexeltünk, ami csak eszünkbe jutott.

2021. febr. 19. 08:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal (17 éves), kicsit testesebb lánnyal. Nagy, gömbölyded mellei voltak, és még úgy álltak, ahogy kell. És ahogy a vastag, forró combjai közé húzott... hmmm...

Minden pózt kipróbáltunk, de a legjobb lovaglóban volt. :)

2021. febr. 19. 08:43
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Mennyi nőcsábász van itt aki a tökéletesebbnél tökéletesebb lányokkal szexel állandoan a 20+cm es farkukkal :)

Igaz en nem vagyok bombázó de alig találok pasit magamnak még szexre is nehezen. A legnagyobb amit meg láttam max 15-16cm volt :D

2021. febr. 19. 08:50
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

#3 Rossz helyen kerested eddig.. :) Nyiss új lehetőségek felé biztos fogsz találni!Ismerkedj,barátkozz...Nem vagyok sem nőcsábász,sem 20+ os sem,de nem volt panasz eddig :)

Amúgy meg ne légy telhetetlen mert nem a méret a lényeg szerintem,hanem ki hogy tudja használni 😉😁De ti lányok ezt jobban tudjátok...

2021. febr. 19. 09:05
 5/8 anonim ***** válasza:
45%

3

Oké, értjük, te ronda vagy, és csak kisf-szúak hajlandóak megdugni szökőévente egyszer.

Sajnálunk is, meg minden, egy perces néma csend a kedvedért, de azért lásd be, ebből logikailag nem következik az, hogy nem létezhetnek nagy farkú jól kinéző fickók, akik nagyon fullos nőkkel dugnak.

2021. febr. 19. 09:14
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
10 15cm-el alacaonyabb mint én és a teatalkatához kepest van rajta 5-8kilo többlet. Nekem az a legjobb :)
2021. febr. 19. 09:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csinos, magas csajjal volt a legjobb eddig. Picike, feszes mellei voltak (pedig a nagyot szeretem), de nagyon jó popója. De nem is emiatt volt nagyon jó, hanem mert szó szerint imádta a fhaszt. És az ilyen csajokkal a legjobb, akik élvezetből csinálják.
2021. febr. 19. 09:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azt hogy "vegyes" a kép, nem rangsorolok. Volt fantasztikus szex teljesen átlagos, sőt kicsit teltebb lánnyal, meg volt nagyon gyenge bombázóval aki csak feküdt mint egy fadarab. Nem a külső, a testalkat határozza meg ki milyen az ágyban. Ez kb. olyan mintha a strandon testalkat alapján próbálnád kitalálni hogy ki milyen zenét szeret.
2021. febr. 19. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!