Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nagyon gáz számotokra,ha a pasi is azt szeretne ,ha megdugnátok vibratorral, vagy ujjaznatok szopás,vagy szex közben?
Figyelt kérdés
2021. febr. 18. 22:35
A kérdező szavazást indított:
Gáz
Nem gáz
Semmi baj vele
Izgató
63 szavazat
2/33 anonim válasza:
Öhm... oké. Azt hiszem itt az ideje már hanyagolni az oldalt.
3/33 anonim válasza:
Vibrátor nekem kicsit fura lenne, de ujjazni szivesen. Hatalmasat lehet úgy élvezni, csak sok pasi nem meri kiprpóbálni, feszeng
24N
4/33 anonim válasza:
Vibrátort nem próbáltam még, de szopás közben ujjazni tényleg jó, érdekes élmény is és sokkal nagyobbat élvez a párom.
5/33 A kérdező kommentje:
Egy baratnőm egyszer rávett,hogy megdugjon a vibrátorával,miközben leszopott, onnantol folyton megujjazott, ha szopott.Akkorat meg nem élveztem azóta sem, csak nem tudom mennyire gáz ezt kérni egy nőtől.
2021. febr. 18. 23:17
6/33 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz szerintem, ha nem prűd a nő :D
7/33 anonim válasza:
Nagyon gáz. Egyáltalán nem férfias, inkább bzis. Elgondolkodnék rajta hogy vele maradok e mert innentöl nem tudnék ugy rànèzni hogy egy férfi.
10/33 anonim válasza:
Komolyan itt tartunk? :'(
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!