Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a kakifétisről?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok ai kaki szeretetéről, annak megevésének szeretetéről?2021. febr. 18. 17:06
3/20 anonim válasza:
Sose hozott az ilyen lázba.Leszarjam akit szeretek,vagy ő engem?De nem vagyunk egyformák🤔
4/20 anonim válasza:
A pisi még oké de a kaki már nekem is sok. Ettől függetlenül ha valaki akarja akkor csinálja csak ne velem :D
5/20 Palcsi71 válasza:
Undorító. A bűz nem túl erotikus.
6/20 anonim válasza:
Különös és ritka fétis. Ha erős vágy ébred bennem egy szép nő segge iránt, akkor még én is kipróbálnám, valamilyen enyhe formában. Megvan az oka (többnyire gyerekkori), hogy ha ez valakiben kialakul. Nem ítélem el a fétises embereket. Csak azokat ítélem el, akik itt játsszák az agyukat, mintha ők tökéletesek lennének.
7/20 anonim válasza:
Ha mindkét fél élvezi ezt a ritka fétist, akkor szerintem nincsen vele porbléma. Mindenkinek azt van joga csinálni a hálószobában, amit szeretne.
8/20 anonim válasza:
Egy elég gusztustalan fétis, de aki akarja csinálja, nincs jogom mást elítélni amíg nem törvénybe ütköző, vagy az egészségére nem ártalmas. Utóbbinál is max. annyit tudnék mondani inkább ne csinálja.
9/20 anonim válasza:
Nekem se jön be, ki se próbálnám soha. A pisi még oké, de ez nem. 21L
10/20 anonim válasza:
Belenyomnám az ilyeneket egy kád hígfosba, amíg majdnem megfulladnak.
Aztán hagynám, hogy levegőt vegyenek.
Aztán megint.
És megint.
Hamar leszoknának erről a undormányságról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!