Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen milyen pózokat ismertek?
Sztem 50 évvel ezelőtt már elég sokat. Kb azokat mint ma.
De többszáz éve lehet, hogy csak a misszionárius, meg a hátulról gyorsan eintézzük ment.
Kedves 1-5 ig akkor szerintetek a kamaszutra csak egy pár éves könyv??
De itt van egy kis ókori meglepi is:
És szerinted #7-es, a káma szutra kötelező olvasmány volt a világ minden kisebb-nagyobb városában? A faluhelyekről most ne is beszéljünk :D Persze hogy voltak szexuálisan sokat tapasztalt népek, de kétlem hogy a fent említett könyvet abban a kultúrában akár, olyan sokan ismerték,gyakorolták. Az emberiség túlnyomó része- és ez az én véleményem- megelégedett az állatias kielégüléssel, semhogy pózokba és könyvekbe mélyedjen. Persze kivételek mindig vannak.
Az olaszok, franciák, csehek, ezek járatosak voltak az erotika tudományában, de ez is csak egy bizonyos rétegre volt igaz szerintem. Javarészt az emberek(férfiak) ösztönből szeretkeztek, többnyire a saját maguk élvezetéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!