Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik házasságban éltek nálatok is így van?
Az is valami! Az a gáz, ha heti 6 napot nincs se kézimunka, se orál, se egy símogatás, se egy ölelés. Csak heti 1x a szex alkalmával.
2021. febr. 17. 19:40
Ölelés van, de havonta csak 2-3 szex lesz belőle. Én akár minden nap hajlandó lennék rá, de neki ennyi elég. Nem győzöm a vibrátort tölteni :(
16 év.
2021. febr. 17. 19:53
Szörnyű! Pedig általában a pasi az, aki akarja a szexet, és a nő az, akinek kevesebb az igénye...
2021. febr. 17. 20:46
Eltelt 5 nap és semmi. Ölelések és aval alvás. Ezelőtt egy-ket honpja a heti 3 megvolt.Nagyon furán érzem magam és így úgy érzem nem kíván. Talán az miatt is mert tudja h terhes vagyok... 8 hetes vagyok. Még semmi se látszik a hason. Lényeg h este mikor összebújunk jön h sírjak mert tudom h semmi se lesz. Számomra nagyon rossz érzés
2021. febr. 17. 21:01
14/14 Lany és 27èves vagyok.7 éve ismerjük egymást és 5 éve van h szeretkezunk(már a ferjem)
2021. febr. 17. 21:03
14/15
14/15 ugyanaz a válaszoló Talán vagyok.Veletlen elirtam
2021. febr. 17. 21:05
Pont 12 éve vagyunk együtt mint a kérdező és van, hogy havi 2(!) alkalom adódik.A korábbi években mindig voltak plusz alkalmak, amikor csak kielégített szájjal, de ezek ma már nincsenek, de megvolt a heti 2 szex is.
Komolyan nem tudom mit csináljak, mert én szívem szerint felfalnám, de ha egyszer nem akarja, nem tudok mit csinálni. Nem akarom a wcben kiverni, ha egyszer feleségem van. Így várok. Hátha ma este, hátha majd holnap. Valamikor. Megcsalni nem fogom, de baromi nehéz úgy lenni, hogy folyamatosan ki vagy éhezve. Ezt mint férfi elem át. F30
2021. febr. 17. 21:44
17/17 Legalább te kívánod a feleséged. Én a helyébe örülnék ha ennyiszer akarná a férjem. 27/L
2021. febr. 17. 21:54
Nem lehetne leülni, és megbeszélni ezt a problémát? Hogy figy! Ez nekem kevés, szarul érzem magam, úgy érzem nem kívánsz már stb... Valamit csak lehetne tenni! Szörnyű így leélni egy életet!
2021. febr. 17. 21:54
S utána H érezzem magam? Utána ha akar majd szexelni arra fogok gondolni H nem is akarja csak épp az akar esni
2021. febr. 17. 21:56
Kapcsolódó kérdések: