Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játszam el a prostit egy szerepjátékban, vagy inkább ne?
A párom előttem szerintem volt pristiknál, szerintem ez izgatja őt. Elég durván szereti a szexet.
Gondoltam eljátszom neki a prosti szerepét, de attól félek, hogy így közben arra gondolna amit régen át élhetett a prostikkal. Lehet több rosszat csinálnék magamnak, és fájdalmat a múltja miatt. Mélyen fáj, hogy ilyen nőkkel volt dolga.. Nem ítélem el őket, de ki tudja mit "művelt" velük..
Én minden kapcsolatomban úgy viselkedek az ágyban mint egy hivatásos. Inádják a pasik!
Fel lehet vele dobni rendesen a szexet
egy próbát megér.
nekem sokkal inkább bejön, ha a szerepjátékban nem prosti (aki elvisel a pénzedért), hanem ribi (aki saját jószántából könnyen kapható)
Nem ítélem el azokat a nőket akik a négy fal között a parjuknak, csak a pasi kedvéért eljátsszák a k..v...s szerepet. Ez egy nagyon jó és ++++pozitív ++++ dolog.
Minden nőnek ÍGY kene gondolkodni, ez csak egy játék. 👍😀
Igen...
Igen...
Igen... élvezni fogod te IS!!
NE játszd a prostit, önmagad legyél inkább! Ha te durván, keményen szeretnéd akkor jelezd a párodnak és csináljátok úgy.
Amúgy megsúgom a prostiknál nem "durva" megy csak "üzemi reszelés", a többsége fadarabként fekszik. Ott nincs kemény szex (csak nagyon extra felárnál) mert a prostinak a p.nci a munkaeszköze, kímélnie kell, mert kell neki a következő x db kuncsaftra is, meg másnapra is, meg az után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!