Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánnyok ,mit gondoltok a fenekelésről?benne lennétek ? Mikor kaptátok először?Mivel ?
Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 21:50
1/9 anonim válasza:
Még nem volt benne részem de fantáziálok róla.
2/9 anonim válasza:
Nekem se volt még, de kipróbálnám.
3/9 anonim válasza:
Írd ki még százszor akkor is nem.
4/9 anonim válasza:
Persze hogy benne lennék, volt is már benne részem, de nem olyan volt mint elképzeltem
6/9 anonim válasza:
Kb. három hetente kapok ki. Ha nem tetszene, nem engednémm.
7/9 anonim válasza:
Én tegnap kaptam 15 pálcát. Havonta megkapom változó mennyiségben. Jó, és izgi. Már a hozzákészülés is, és közben is. Utána fáj egy kicsit, de túlélhető.
8/9 anonim válasza:
kézzel kapok rendszeresen a pasimtól miközbe dugunk v cumizom a farkát. én mondjuk sub nő vok nállam egyértelmü h én mint lány vok a kapcsiban az alárendelt.
9/9 zyprexaaa válasza:
Kipróbáltam, szex részeként, tenyérrel. Nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!