Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi kb 1-2 percig bírja csak, mielőtt elélvez az mennyire normális?
Figyelt kérdés
Ha szájjal kényeztetem, azt sokáig bírja, de ha bennem van, akkor 1-2 perc.. és akkor is, ha előtte nincs orál.2021. febr. 15. 20:36
11/12 A kérdező kommentje:
#10es, te pedig egy buta troll vagy😉 mehetsz máshova😉
2021. febr. 16. 08:25
12/12 anonim válasza:
Elméletileg nem normális, de én is ilyen vagyok, 24 évesen, és több mint 10 partner után. Sok trükköt, ajánlást kipróbáltam, de sehogy sem tudom visszatartani, sajnos nem tehetek róla. Olvastam ilyet, hogy van, akinél reflexszerűen jön ez a dolog, így alakult ki, szerintem nálam is ez van. És ugyanezt tudom megerősíteni, az orált én is bírom 5-10 percig, de a puncitól már néhány lökéstől jön az inger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!