Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szokás szexelni, ha a lánynak megjött?
Figyelt kérdés
Írd oda, hogy fiú vagy lány vagy és mennyi idős, kapcsolatban vagy nem, mennyi ideje vagytok kapcsolatban, együtt laktok vagy nem? Azt is, hogy hogyan. Bármit. Mindent.2021. febr. 13. 10:26
11/23 anonim válasza:
Tampon nélkül szoktunk szexelni, amikor még kevés van vagy már kevés van. Egy nap marad ki amikor sok van.
20/N
12/23 anonim válasza:
Tamponnal szexelni... jézusom. Te tuti nem vagy tisztába az anatómiával
13/23 anonim válasza:
12. Van soft tampon, tényleg lehet szexelni vele, nincs madzagja. Olyan mint egy kis szivacs. Én sosem mertem kipróbálni, nekem jobb így "natúran" :D
14/23 A kérdező kommentje:
12-es okoskodó, hát most csúnyán beégetlek, mert az okoskodást, ha hülyeséget takar akkor nem tudom szó nélkül hagyni.
De a 13ik már megtette.
Neked már volt nőd?
Ha rákeresel, hogy "szextampon" (egyben) látsz cifrábbat is.
2021. febr. 13. 10:51
15/23 anonim válasza:
en szoktam, es eddig egy partneremet sem zavarta meg, legyen szo alkalmirol vagy tartosrol. aki egy kis ver miatt lemondana a szexrol, az az en szememben nem ferfi, hanem nyamvadt kis b uzi. ez van.
16/23 anonim válasza:
Én eddig 3-bol kettő volt párommal szexeltem mikor menstruáltam. Nekem olyankor magas a libidóm.
17/23 anonim válasza:
En nem szoktam mert nekem nagyon fáj mikor megvan.Kedvem se lenne hozzá,alig várom,hogy elmuljon
18/23 anonim válasza:
Simán mehet a szex menstruáció alatt is, soha nem zavart se engem se a páromat 🤷♂️ 47F
19/23 anonim válasza:
sztem undorító, régen olyankor szopott mostanában egyáltalán nem :S
27F
20/23 anonim válasza:
mi csináljuk második naptól, első nap haldoklók és hányingerem van, utána nagytörcsi, max mosunk
spéci tampont dugja fel magának az aki kitalálta N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!