Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mire gondoltatok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mire gondoltatok, amikor először, az első orálnál volt farok a szátokban?

Figyelt kérdés

2021. febr. 12. 07:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Izgultam, feltem hogy fogazni fogok es illetve minel tobbet be szerettem volna kapni. Vegen sok, suru es sos spermaja volt.
2021. febr. 12. 09:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én izgultam, meg igazából megdöbbentem, hogy mekkora is, ha az a számba kell venni. Nekem nem volt túl kellemes sajnos.

19L

2021. febr. 12. 10:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mint ahogy előttem sokan írták izgultam, de nagyon felizgatott.

A gondolatok terén sokminden megfordult a fejemben, leginkább kérdések.

-Vajon most jól csinálom, vajon mit érezhet?

-Elég buta gondolatok, pl amikor a fogam hozzáért, hogy ez fájhatott?

Amikor szólt hogy már mem bírja sokáig és mindjárt el fog élvezni ne hagyjam abba.

Akkor ezek a gondolatok elszáltal, hisz egyértelmű jelét adta annak hogy élvezi amit csinálok.

Viszont egy csomó másik kérdés.

-Most a számba fog elélvezni?

-Mikor?

-Mit kell csinálnom akkor?

-Milyen íze lesz?

-Akarom-e egyáltalán?

Ezek inkább ilyedt kérdések voltak, de csak fejben, ezeket nem mondtam ki.

2021. febr. 12. 14:44
 14/15 anonim ***** válasza:
88%
Én meg nem próbáltam sose de nagyon kiszeretném próbálni
2021. febr. 12. 16:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Féltem, hogy béna vagyok nagyon, mert nem igazán adott semmi visszajelzést közben. De kicsivel később elélvezett, szóval akkor megnyugodtam, hogy annyira rosszul nem csinálhattam.
2021. febr. 13. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!