Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogy meg akarom őt dugni felcsatolhatóssal?
Hát, itt igazából négy kategória van:
1) A pasi már alapból vágyik erre. Ha ez lenne a helyzet, már tudnál róla, hiszen ő maga hozta volna fel a témát.
2) A pasi fél elmondani azt, hogy erre vágyik. Ha egy ilyen pasival van dolgod, akkor nyert ügyed van.
3) A pasi még az életben nem gondolt rá, hogy ezt kipróbálja, de amikor felhozod neki, nincs ellenére. Szintén nyerő pozíció.
4) A pasi szerint aki ilyenre vágyik, az b_zi. Na, ez a bukó helyzet, mert szerinte az ilyen akkor is b_zis, ha csaj csinálja neki. Az ilyet nem fogod tudni megváltoztatni.
Szerintem felesleges kerülő utakat tenni és célozgatni rá, mondd ki neki kerek perec, hogy te ezt szeretnéd kipróbálni. Viszont - mivel nagy esély van rá, hogy ebben nincs tapasztalata - kezdd kicsiben, például ujjazással. Készüljön kicsit elő, a zuhany csövével a popsijába engedjen egy kis vizet, WC-n ürítse ki, majd ismételje meg párszor, amíg tiszta nem lesz bent. Nem kell mély beöntést csinálni, az majd ráér akkor, amikor már jobban benne vagytok és van értelmes beöntő fej zuhanycsőre. A többi egyértelmű - használj síkosítót bőven, figyelj arra, hogy mindig ellazult legyen, és ne legyen benne kétség afelől, hogy "de akkor ha én ezt élvezem, akkor b_zi vagyok?". Nem is annyira az a lényeg, hogy az ujjad ki-be járjon, inkább az ujjbegyeddel masszírozd belülről.
Ha szeretnéd, szívesen beszélgetek veled a témában, hátha tudok valami értelmes tanácsot adni :)
27/F
9
Én lány vagyok, te meg buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!