Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A webcam modellkedés valójában egy nagyon elítélendő dolog?
Nem feltetétlen emiatt vagy rossz ember szerintem az itteni legtöbb szerencsétlennek ez még izgató is lenne viszont aki kicsit ennél több annak ez biztosan nem tetszik számomra ez két dolog miatt elitélendő:
1 Ne ezzel keressen pénzt hanem az eszével!
2 Nálam ez is a csalás része már!
41f
1 Ne ezzel keressen pénzt hanem az eszével!
aztán amikor összehoz a sors egy igazán okos nővel aki magas beosztásban van és valóban az eszével keresi a pénzt akkor meg lekonyul és inkább menekülőre fogod.. :D mi?
a pasik sosem tudják mit akarnak, mi nekik a jó. csak hibát találnak minden nőben, valamelyikben ezért valamelyikben meg azért.. tisztelet a kivételnek persze.
Hol írtam azt kérdező hogy magas beosztású valaki legyen ez hogy jött ide?
És most komoly hogy ismeretlenűl potencia zavart mutogatsz rám 😆 köszi szépen szerencsére nekem van szexuális életem nem úgy mint egyeseknek.
Azt írtam az eszével!
Ez lehet egy könyvelő de akár egy bárhol dolgozó nő aki iskolával talált munkát és nem azzal hogy le dobja a textílt!
Te kérdeztél én válaszoltam arról nem tehetek hogy nem bírod a negatív kritikát és emiatt le pontozgatsz.
És nem ismerlek emiatt még lehetsz normális valaki is aki pl segít beteg gyerekeknek de a válaszom továbbra is az kapcsolatra soha nem kéne ilyen valaki.
"Azt írtam az eszével!"
Miért gondolják azt egyesek, hogy aki ezzel a munkával foglalkozik, az szükségszerűen buta, vagy nem használja az eszét?
Igenis kell hozzá ész IS, főleg ha valaki hosszú távra tervez ebben a "szakmában" és nem csak pár hónap munkanélküliséget akar átvészelni.
Nem csak arról szól a dolog, hogy kirakja az ember lánya a melleit, meg rázza a fenekét és dől a pénz.
Elmúlik a pár hetes promóciós időszak, amikor az új modell friss húsként extra reklámot kap, és aki ezalatt nem nyert törzsvendégeket, igencsak meglepődhet, hova lettek a nézői.
A vendéget meg kell fogni, és meg kell tartani; függővé kell tenni. Ez színtiszta pszichológia. Olyant kell neki nyújtani, amit máshol nem kaphat meg.
Ehhez az az alap, hogy magas szinten kell tudni kommunikálni idegen nyelven. Én pl 3-at beszélek és most tanulom a negyediket.
Aztán össze kell rakni értelmes hardvert a munkához, egy lestrapált 50 ezres laptoppal meg ócska fényviszonyokkal nem lehet milliókat keresni. Folyamatosan képben kell lenni a webcam oldalakkal, kifizezési módokkal; adott esetben váltani. Ügyfélszolgálattal értelmesen tárgyalni, ha valami probléma adódik.
70-es IQ-val ebből se fog meggazdagodni senki. Ha a kérdező évek óta ebből él (és valszeg jól, különben nem mondaná, hogy eszében sincs mást keresni) akkor egész biztos használja az agyát IS a munkájához.
Hogy neked kellene-e kapcsolatra ilyen nő, az egy teljesen más történet és a kérdés nem is erről szólt.
ma 02:18
ott a pont. :) és én sem rakom ki magam mindig, mondjuk évekkel ezelőtt rosszul csináltam, voltak buta hibáim de mára már nagyon lájtos lett az egész és még jobban is fizetnek érte. :D lemásoltam egy orosz modell lányt, Gloryloves_-t :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!