Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy eloben mindig a babapuncit tartjak szebbnek a palik, de ezen az oldalon mindenki salatas parti?
Régóta jelen vagyok az oldalon és sok erre utaló kérdés és válasz volt már. Az viszont egyáltalán nem igaz, hogy itt “mindenki saláta párti”.
Bőven érkeztek ilyen és olyan válaszok is, meg főleg olyanok akik úgy nyilatkoztak, hogy “lényegtelen”, hisz nem ezek alapján választunk párt, partnert.
Számomra sem mérvadó ez a kérdés egyáltalán. Ha valakivel idáig jutok, akkor legyen bármilyen, nem fogok másképp viselkedni. A személye fog meg, nem a puncija, ez úgyis csak “menet közben” derül ki.
Általánosságban számomra a “baba” esztétikusabb, de mint mondtam semmi nem történik akkor, ha a partneremnél kiderül, hogy “salátás.” Épp ugyanannyira fogom kívánni.
Szóval senki ne aggódjon ezen. 😄
Ha ez valakinél problémát jelent, akkor az illető rettenetesen felszínes és inkább örüljetek, hogy hamar megszabadultatok tőle. 😄
27F
Mire oda jutok, hogy meglássam a puncit, már kívanom a nőt, gyakorlarilag mindegy milyen a muffja, a nő izgat.
Első barátnőm babapuncis volt, de elég frigid.
Aztán sorban volt 3 salátás puncis partnerem, akik mind nagyon nedvesedtek és kívánták a szexet.
Aztán két babapuncis, akikkel szintén jó volt.
Összességében teljesen mindegy, ha kívánom a nőt és ő is engem. Lehet a puncija akármilyen szép, ha nem élvezi a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!