Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas vagy,párkapcsolatban élsz, és mégis vágysz titkos szeretői kapcsolatra?
Nem rossz az otthoni szex de vannak dolgok amiket nem szeret. ez nekem hiányzik! Mivel egy az időbeosztásunk csalásra nincs lehetőség, de ha akadna partner (a kielégítő szexért "érzelem mentesen") megtenném.
volt egy-két chat-es levelezésem, izgalmas volt!
48F
Volt pár hónapig, aztán szerettem volna újra, de nem találtam megfelelő férfit.
36 n
Hááát, igen, volt is mindig és van is. Bár én soha nem nősültem meg, pont azért, mert minden ember vágik az újra-másra mindenben, vagy legalábbis a 60-70%. És egy két gyerek-család mellet nehéz változatosan élni.
Utálom is a ma oly divatos "napi rutin" szemléletet, ahol 18 évre meg vagy bélyegezve a "rutin"-nal. Én legalább nem család mellett csalok :-).
Viszont mindig is volt egy két nő körülöttem, akikkel vagy szeretői, vagy mindegy minek hivjuk kapcsolatom volt.
Én ezt az életformát választottam. Nem pedig a "szokás-vallás-családielvárás-megfefelniakarás" tipusú házasság-gyerekek mintát.
S láss csodát, ma 50+ évesen meg az ismerőseim 90% a irigyel a szabadságomért, nem is értem miért :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!