Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Örülnétek neki, ha a barátnőtök nem igényelné a nyalást?
Bocsi, hogy idepofátlankodtam, de nőként én is kíváncsi vagyok a válaszokra, főként mert jó ideje én sem engedem meg a páromnak hogy nyaljon.
Ígényem lenne rá, de egyszerűen nem ért hozzá, képtelen bárhogyan elvinni, így inkább csak én kényeztetem őt. Azt legalább élvezem.
Szeretek nyalni, úgy hogy örülni nem örülnék, de elfogadnám!!
F
11 es.
Így igaz, ahogy mondod. Nem ért hozzá. Nem jól csinálja. Ha valaki jól csinálja, szinte képtelenség, hogy ne jusson orgazmushoz a nő.
Szeretni kell, és élvezettel csinálni. Ez a titka. Ha valaki nem igazán szereti, csak kötelességből nyal, abból valóban nem lesz semmi, csak maszatolás.
A nö ezt előbb utóbb megunja, és így már nem lesz képes az orgazmusra.
#15 a gond ott kezdődik, hogy a legtöbb pasinak eszébe sem jut magában keresni a hibát.
Akkor sem, ha ezt tudtukra adja a párjuk.
Nyílván olyan is van, ahol egyszerűen nem illenek össze a párok ezen a téren.
Igen, örülnék.
Lehet, hogy önzőnek tűnik, mert a szexben szeretem, ha velem foglalkozik, ha szeret szopni, de nem azért, hogy visszaadjam.
43/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!