Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek!Mit szólnátok ha az egyik jófej kollégátokról kiderülne, hogy cuckold kapcsolatban él a feleségével?
Engem érdekelne mit hogyan csinálnak. :) Szerintem ezen nincs mit szégyelni egyátalán :) Párom is szereti ha megcsalom, igaz ritkábban, meg ő inkább a "hotwifing" vonalat szereti, szóval nem azt élvezi ha őt is megalázzák. Ő is szégyenli ezt, pedig szerintem ezzel semmi gond nincs. Inkább jó dolognak tartom, ha az ember kiéli a vágyait, nyíltan beszél a szexről stb... Szerintem sokkal jobb mint konzervatívan élni és elnyomni magunkban a vágyainkat. De miért fontos ennyire annak a hölgynek a véleménye?
26L
Biztos sokan elítélik az ilyet de ki nem szarja le. Intelligencia kérdése h valaki ebből ügyet csinál vagy sem. A butácskább emberek néznek le ilyenek miatt másokat, az ő véleményükre meg nem adnék
N
Örülnék neki, mert házibarát pasi vagyok..;)
F34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!