Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem szánalmas ha egy prostira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szánalmas ha egy prostira kereszt van tetoválva?

Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 14:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Önmagában az, hogy keresztet visel egy prosti, nekem is egy kicsit nonszensz. A tetoválást viszont csak divatolásnak tartom, szóval szerintem annak aki ilyet varrat magára, annak a valláshoz való viszonya inkább színi, és kifelé szól, mint valódi belső indíttatású dolog. Ezzel kapcsolatban a hegyi beszédben is van egy rész - most nem idézném.

Az viszon, hogy kereszt lóg egy láncon egy csaj nyakában .... az már egy fokkal szerintem közelebb van a vallásossághoz. Egyszer voltam egy 18-20 éves forma prostinál. Lovagolt rajtam. A gyönyörű gömbölyded mellei közt előre, hátra himbálózott (ahogy éppen löktem) egy aranyos kis feszület a láncán ... komolyan mondom izgató látvány volt (félreértések elkerülése végett; nem a feszület, inkább a csecsek miatt).

2 vagy 3 ilyen feszülettel rendelkező lányt megkérdeztem arról, hogy mennyire összeegyeztető a vallás és az amit csinál .... de nem kaptam egyértelmű választ. Szomorú arcot igen.

Óh, Istenem! szerintem egyébként az Úr legcsodálatosabb ajándéka a világnak a pénzért szexelő fiatal csöcsös-faros huszonéves lányok. Hálás vagyok értük! Ámen!

2021. febr. 10. 15:55
 12/15 A kérdező kommentje:
Így van:Ámen
2021. febr. 10. 16:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Fordított kereszt?
2021. febr. 10. 16:20
 14/15 anonim ***** válasza:
A politikából kiindulva... Nem.
2021. febr. 10. 20:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. febr. 10. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!