Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért édeskés szagú a párom fehérneműje?
Nemrég ismerkedtünk meg, még nem feküdtünk le egymással. Észrevettem (az most mindegy hogy hogyan) hogy amikor jön hozzánk, vagy amikor én megyek hozzá a fehérneműje édeskés szagú. Amúgy nagyon jó illat, de mégis olyan furcsán édes és egyben szagos is. Az csak a fehérneműje első részén érezhető egy foltban, tehát csak onnan eredhet ez az illat.
Elképzelhető hogy ilyen az illata és ehhez hasonló az íze a spermájának?
De hogy kerül az oda? Lehet hogy megcsal valakivel?
Sokkal egyszerűbb is lehet, édes a vizelete. Ez a cukorbetegség jele, menjen orvoshoz, kérjen vizeletvizsgálatot. Különösen akkor gyanús, ha sokat iszik és pisil, de az állandó éhség is a jelei között van.
A spermája nem folydogál, hogy édes illatot hagyjon, sőt, inkább pár óra alatt bomlásnak indul, és leggyakrabban erősen halszagú lesz.
Édes a csajod bugyija, de csak elol, és egy foltban. Hm, gondolkozz, minek van édes íze, és koncentráltan egy foltban? Gondolkoztál?
Valoszinuleg hogy mielott megy hozzád tett egy nyomás parfumot a bugyijára. Én magam személy szerint nem látom értelmét, de a jelek eléggé erre utalnak. Vannak nok, akik csinálnak ilyet.
‘Elképzelhető hogy ilyen az illata és ehhez hasonló az íze a spermájának?‘
szerintetek a noknek miota van spermaja? szovegertes..
#8, nekem is a hajam állt az égnek. Nem ezt hívják funkcionális analfabétizmusnak?
Valójában az oktatásra kell haragudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!