Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha kielégítő a szex?
A szex elég jó a pasimmal, mert kielégülök vele.
Egy egészen átlagos pasi.
Az, hogy kielégulök vele, jelenti azt, hogy pozitívan érzek iránta, jobban kedvelem, mint ahogy képzelem?
Mit feltételez az orgazmus, mert olyan nagy vonzalom nincs köztünk és a pasiban sincs semmi extra.
Nem is értem ezt a kérdést. Ha nincs olyan nagy vonzalom akkor hogyan működik a szex? Hogyan jó?
A szex lényege hogy vonzódsz a másik félhez, abban az esetleg is ha nem a párod és csak alkalmi, de ebben az esetben hogy a párod, de annyira nincs meg a vonzalom. Nekem ez fura. De lehet csak nekem.
Itt valami nem stimmel. Nàlam két opció van. Vonzó a nő, de nem működik a szex. Minőség, gyakoriság, nyitottság, stb.
A másik, vonzó a nő, és minőségi a szex, mindketten megéljük, amit szeretnénk, összhangban vagyunk, tudjuk, hogy hogyan működik a másik, kapásból orgazmust tudunk kölcsönösen okozni egymásnak, a szex egyfajta önfeledt játék.
Valahogy a te eseted nem fér bele ezekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!