Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tetszik nektek ez a felsotest?
2021. febr. 9. 21:55
21/36 anonim válasza:
66 kiló .... mit kezdjek egy gyerekkel?
22/36 anonim válasza:
Tetszik, volt ilyen testalkatú barátom, hiába evett, nem tudott hízni. Ez jobban bejön.
24/36 anonim válasza:
Lol haver a testsulyoddal szoktam bicepszezni
26/36 anonim válasza:
uhh de szexi,,csokolgatnam fel s alá,,meg alább..söt a cuccost is élvezettel csokolgatnam 18 l
27/36 anonim válasza:
De amugy nekem tenyleg tetszik és úgy le lettem pontozva..
Mindenkinek csak a szőrös mellkas meg a kigyúrt karok tetszhetnek? Szerintem nem..
Pont jó így én nem változtatnék semmit rajta
28/36 A kérdező kommentje:
Koszonom majd mindenkinek.
Magassagomon nem tudok valtoztatni, ezt kaptam.
Nem vagyok szoros, ezen sem tudok valtoztatni, ezt kaptam.
Sulyomon lehet tudnek, de mar megszoktam, mindig ilyen voltam.
2021. febr. 10. 16:06
30/36 anonim válasza:
Amugy, ha ugy sem tudsz valtoztatni, es meg vagy elegedve, akkor minek megy ez a feedback hajhaszat. Amugy sem egy netes anonim oldal mondja meg a tutit, hanem nyaron lemesz a strandra, aztan ha a csajok, akik sorban allnak nalad, hogy lepippantsanak hosszabban kigyoznak, mint a langososnal, akkor nincs okod panaszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!