Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetseges hogy ruha nelkul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetseges hogy ruha nelkul nem jonne be? L

Figyelt kérdés
Van egy ferfi aki amugy idosebb is nalam, es kicsit ilyen aputeste van, de nem kover. De azert latszodik hogy van hasa poloban is, ami amugy nwm zavar, csak felek hogy ha lekerul a ruha akkor kiabrandulok belole :/ Tudom felszinesseg, de nem az apatest a zsanerem, es amugy sem olyan erzelmes kapcsolatban vagyunk.
2021. febr. 9. 19:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%

Régen azt hittem,hogy nekem csak a kockqs hasú vagy vekonyabb testalkatú pasik jönnek be. Egészen addig amíg le nem feküdtem egy "aputestűvel".

Teljesen más volt minden. De nekem kifejezetten bejött az a kis pocak. (Megjegyzem nem nyom a csípőcsontja amikor rajtad fekszik🤣)

Nyilván nem vagyunk egyformák,de mindenképpen kipróbálnám a helyedben. Ha már ott vagytok úgy sem fogod kirugdosni az ágyból

2021. febr. 9. 21:01
 12/18 A kérdező kommentje:
Attol magas a lec, mert nem jon be 18 evesen ha ralog a pasi hasa a pocsere? Jezus.
2021. febr. 9. 21:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Imádom az ilyen kérdéseket.. Gondolom a kedves kérdező "hölgynek" bomba teste van, teljesen hibátlan, sehol sincs egy kis hurka vagy narancsbőr, feszes kerek cicik, olyan fenék, hogy diót lehet rajta törni, gyönyörű babapunci, modell arc, ez a minimum, ha ilyen félelmeid vannak, akkor gondolom te tökéletes vagy és csak neked lehet kiábrándulni, a férfinak nem (lehet meglát ruha nélkül és ő fog lelankadni). De van egy sejtésem, hogy korán sem vagy tökéletes, csak a magas elvárások vannak, de cserébe semmit extrát nem tudsz nyújtani, max átlagosat és szex közben is csillagpózban fekve azt gondolod magadról, hogy mekkora szexistennő vagy...
2021. febr. 10. 12:09
 14/18 A kérdező kommentje:

Nekem jo alakom van, es fiatal is vagyok. Ismetlem, nem vagyok abban a helyzetben hogy logo belu pasiknal allapodjak meg. Neked ha azt mondom hogy a logo sorhas taszito az egyenlo azzal, hogy tokeletesnek kell lennie?

Te aztan durvan frusztralt lehetsz, es gondolom neked is nagy a beled.

2021. febr. 10. 14:05
 15/18 anonim ***** válasza:

10-es vagyok

Az a baj, hogy túl végletesen írsz a férfiak kinézetéről. Azért a kockahas és a pöcsre lógó bél között fogsz még néhány átmenettel találkozni életed során. És az "apatest" sem a zsírdisznóságot jelenti ám! Nem azt mondtam, hogy ne legyen egy minimum elvárásod egy férfivel szemben, akivel ágyba bújni készülsz, de ezesetben szerintem túlgondolod a dolgot. Te magad írtad, hogy amúgy bejön a pasas. Ha már eljuttok odáig, hogy lekerül a textil, vélhetően addigra hangulatba fog hozni annyira, hogy ne az érdekeljen, hogy tökéletes-e a teste, vagy sem... Ha ott és akkor ezen tudsz majd gondolkodni, akkor ott a hasméretnél nagyobb gondok is vannak az illetővel :)

2021. febr. 10. 20:41
 16/18 A kérdező kommentje:
Tudom. Nem csak a szalkas pasik tetszenek. A pocsre logo hasat nem en hoztam fel hanem egy kommentelo, hogy miert baj az
2021. febr. 10. 21:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem annyira nem lehet gáz. Ruha nélkül az izmai is jobban látszanak meg a farka is...
2021. febr. 10. 23:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2021. okt. 9. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!