Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetseges hogy ruha nelkul nem jonne be? L
Régen azt hittem,hogy nekem csak a kockqs hasú vagy vekonyabb testalkatú pasik jönnek be. Egészen addig amíg le nem feküdtem egy "aputestűvel".
Teljesen más volt minden. De nekem kifejezetten bejött az a kis pocak. (Megjegyzem nem nyom a csípőcsontja amikor rajtad fekszik🤣)
Nyilván nem vagyunk egyformák,de mindenképpen kipróbálnám a helyedben. Ha már ott vagytok úgy sem fogod kirugdosni az ágyból
Nekem jo alakom van, es fiatal is vagyok. Ismetlem, nem vagyok abban a helyzetben hogy logo belu pasiknal allapodjak meg. Neked ha azt mondom hogy a logo sorhas taszito az egyenlo azzal, hogy tokeletesnek kell lennie?
Te aztan durvan frusztralt lehetsz, es gondolom neked is nagy a beled.
10-es vagyok
Az a baj, hogy túl végletesen írsz a férfiak kinézetéről. Azért a kockahas és a pöcsre lógó bél között fogsz még néhány átmenettel találkozni életed során. És az "apatest" sem a zsírdisznóságot jelenti ám! Nem azt mondtam, hogy ne legyen egy minimum elvárásod egy férfivel szemben, akivel ágyba bújni készülsz, de ezesetben szerintem túlgondolod a dolgot. Te magad írtad, hogy amúgy bejön a pasas. Ha már eljuttok odáig, hogy lekerül a textil, vélhetően addigra hangulatba fog hozni annyira, hogy ne az érdekeljen, hogy tökéletes-e a teste, vagy sem... Ha ott és akkor ezen tudsz majd gondolkodni, akkor ott a hasméretnél nagyobb gondok is vannak az illetővel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!