Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetró pasik és nők. 5 millió Ft ért leszopnál, kinyalnál egy másik férfit, nőt? Vagy Ennyiért hagynád hogy leszopjanak, kinyaljanak?
Figyelt kérdés
A célszemélyt te választhatnád ki. Légy szíves nemed és életkorod megadni.2021. febr. 8. 23:21
21/42 anonim válasza:
Megtenném és hagynám is, de csak mert eleve izgatja a fantáziám.
n
22/42 anonim válasza:
Biszex vagyok de kb 4-5 ember tudja rólam a közvetlen környezetemben. A többi heterónak hisz, szóval simán belemennèk. Duplán jól járok!:D
23/42 anonim válasza:
5 milláért még egy nőnek is hagynám hogy leszopjon... :D
24/42 anonim válasza:
Miértvan a 11-es ennyire lepontozva?
26/42 anonim válasza:
Ja várjál gec, rosszul olvastam a kérdést. Azt hittem hogy engem cumiznak le, de ha nekem kell akkor nincs az a pénz amiért én megtenném. Hetero vagyok nem fogok hozzáérni egy faszihoz se 5 forintért se 50 milliárdért.
27/42 anonim válasza:
26-os hidd el van az a pénz..Vagy ha fegyvert fognak a torkodnak.
28/42 anonim válasza:
Ha az életem múlik rajta az más, de pénzért nem tennem meg
29/42 anonim válasza:
ennyi pénzért, akár többen is...
41N
30/42 anonim válasza:
Ha nem derül ki akkor bármit. Heteró vagyok de ennyiért belemennék sokmindenbe.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!