Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, benneteket az elriaszt, ha egy nőnek nagyobb a libidója, mint nektek?
Figyelt kérdés
Tehát többet kívánja a szexet, kicsit extrább dolgokba is szívesen belemenne, stb. Én azt vettem észre, hogy pár férfi megijed az ilyen 'fajta' nőktől, nem nagyon tudja, hogy mit kezdjen velük. Vagy ha szexkapcsolatban még okés is, párkapcsolatban már nehezen tudnak mit kezdeni egy 'femme fatal'-lal.2021. febr. 8. 21:54
11/22 anonim válasza:
Én örülnék egy ilyen lánynak!!
21F
12/22 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy engem elriasztana-e egy ilyen nő, hanem az, hogy ő meddig bírná, hogy ritkábban van szex, mint ahányszor szeretné?
Engem nem riaszt el, de a párkapcsolat működéséhez kérdés az is, hogy mennyivel nagyobb a nagyobb, és hogy hogy bírná a nő?
29F
13/22 Blue-eyed válasza:
Egyáltalán nem, sőt ;)
Bár, ha nálam is jobban kívánja, azt nem tudom, hogyan csinálja. Én non stop szexelnék, ha lehetne :)
14/22 anonim válasza:
Én nem azt mondanám, hogy elriaszt. Inkább azt, hogy ez azért okozhat súrlódásokat. Konkrétumok híján én sem tudok konkrétumot mondani, de amikor az egész kapcsolat csak szexről szól, az nem jönne be.
15/22 anonim válasza:
Én is ezt tapasztaltam. Eddig szinte minden pasinak sok voltam. Sajnos nehéz ilyen téren is hozzánk illő pasit találni. Vissza kell fogni magad, mert a végén már nem is fognak kívánni mert egy idő után nem érzik magukat eléggé férfinak mellettünk..
24N
17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. febr. 9. 11:05
18/22 anonim válasza:
Nekem mindenképp ijesztő, mert nincs akkora teljesítményem, hogy egy nagyon kiéhezett csajt ki tudjak rendesen elégíteni, és egy szexhiányos csajjal mindig csak baj van. 24f
19/22 anonim válasza:
A szexhiányos csajok a legjobbak. És persze a nagy étvágyúak is.
20/22 Blue-eyed válasza:
Nem, sőt! Imádom ezt a típust, az exem is ilyen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!